Jouw Reclame Hier? (A1)

IJssalon Delicioso Burst beleeft onvergetelijke Europese finale van Gelato Festival World Masters.

Zaakvoerder Tom Van Den Berge met zijn zelfgemaakte ijscreme.
Facebook
LinkedIn
WhatsApp
X

Wat een belevenis! Het hoofdstuk van ijssalon Delicioso uit Burst op de Europese finale van de Gelato Festival World Masters zit erop — en wat voor één. Een fantastische ervaring met Team Belgium, vol passie, inspiratie, vakmanschap en internationale verbondenheid.

Samen met negen Belgische deelnemers trok Tom Van Den Berge naar Italië, waar de beste 75 ijsbereiders uit heel Europa het tegen elkaar opnamen. De sfeer, beleving en wedstrijdervaring maakten er een uniek avontuur van.

“Toffe groep, ondanks de concurrentie”

“Hoeveelste we zijn geëindigd weten we echter niet,” begint Tom zijn verhaal. “Enkel de nummers 1 en 2 zijn gekwalificeerd. We waren met 9 Belgen die onder mekaar moesten uitmaken wie er door ging voor België. Maar het was wel leuk, toch iets speciaal met 75 ijsbereiders uit Europa. We hadden een toffe groep ondanks we ‘concurrenten’ van mekaar waren die dag.”

Logistieke uitdaging werd smaakspelbreker.

Toch liep het niet helemaal zoals gehoopt. Tom vertelt openhartig: “Ik wist al op voorhand dat het ni voor mij ging zijn, waarvoor ik het meeste vreesde om met mijn ijsmix vlot in Italië te geraken is werkelijkheid geworden. Dus wist dat mijn ijs niet ging zijn zoals het normaal is. Had het blijkbaar te goed gekoeld en is bevroren gearriveerd, waardoor alle ingrediënten die ik er bij aankomst normaal moest uithalen na infusie er 18 uur langer ingebleven zijn dan het moest, dus de smaak was anders dan normaal.”

Die te lange infusie had een grote invloed op de smaak: “Dus was al direct alle hoop om door te gaan kwijt want op dat niveau moet het juist zijn, en doordat de basilicum er nu veel te lang in de mix geïnfuseerd had was die veel te overheersend. Maja, die les heb ik dan nu wel geleerd. Maar het was daar wel dik in orde: de organisatie en de sfeer. Blij dat ik het mogen meemaken heb.”

Ondanks zijn teleurstelling leeft er oprechte trots en collegialiteit: “Uiteraard veel succes aan de twee Belgische ijsbereiders, Fabio en Christian, die zich hebben geplaatst voor het wereldkampioenschap in 2026!”

Korte winterstop — maar Delicioso komt terug!

Na deze intense maanden last Ijssalon Delicioso een korte winterstop in om op adem te komen. Maar fans hoeven niet lang te wachten. Binnenkort komt Delicioso terug met een feestelijk eindejaarassortiment, boordevol heerlijke ijstaarten en ijsbûches die de feestdagen extra speciaal maken.

Hier blijft Delicioso-ijs wél verkrijgbaar.

Tijdens de winterpauze kan je je favoriete Delicioso-ijs nog steeds vinden bij: Proxy Delhaize Bambrugge en Carrefour Herzele. IJsautomaten vindt u op de Stationsstraat 69 te Burst en op de Provincieweg 569 en in Hillegem.

Een warme dank aan alle supporters.

Voor vertrek op een welverdiende reis naar de Canarische Eilanden, deelde het Delicioso-team nog een boodschap van dankbaarheid: “Bedankt aan iedereen die ons gesteund en gevolgd heeft — jullie geven ons de energie om telkens opnieuw te blijven creëren met passie! Tot snel met onze feestelijke eindejaarscreaties!”

Met nieuwe inspiratie, internationale ervaring en hernieuwde energie keert Delicioso binnenkort terug — klaar om opnieuw te verrassen met ambachtelijk ijs mét een verhaal.

De Goedkoopste Energie!

Bereken jouw besparing via deze tool!

Op zoek naar een fotograaf in eigen streek? Eline en Kristof van KEST Photo zorgen voor een perfect afgewerkte reportage.

Huwelijk, communie, portret of new born? KEST Photo zorgt voor unieke beelden en een professinoele omkadering.

error: Inhoud is beschermd.